Top Channel/ Britani, fortesa me barrikada “të pathyeshme” çeliku ku qëndron Biden dhe krerët e G7!
Joe Biden dhe liderë të tjerë të G7-tës po qëndrojnë në një kështjellë 280 mijë dollarë nata të rrethuara me barrikada celiku gjatë ditëvë te samitit, e madje …

Поделиться постом